Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast and Furious 4 Filmini Ücretsiz Bedava Full Online İle


Tür : Aksiyon

Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009

Yönetmen : Justin Lin

Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan

Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri

Yapım : 2009, ABD
Oyuncular : Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)


Konu : Eski dolandırıcı Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Dom’un yanında, ABD’deki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.
Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles’a dönen Dom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABD’ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.


PART 1


PART 2


PART 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Sohbet kutusundan ses geliyor ve rahatsız oluyorsanız kapatmak için; sohbet kutusu üzerinde bulunan ufak hoparlör simgesine tıklayınız.